Pretraga
Upišite reč za pretragu
Proizvodanja i prodaja parketa - Woodstock

Ravan slog

Kolekcija sa najširim mogućnostima izbora, kako u pogledu dimenzija, tako i po pitanju samog izgleda. Parkete iz ove kolekcije preporučujemo za ugradnju u prostorije sa velikom kvadraturom, kao i one koje trpe veće korišćenje.. Ovde imate velike mogućnosti izbora kada se radi o veličinamaRavan slog parketa predstavlja vrhunac jednostavnosti i modernog dizajna. Svaka daska je pažljivo oblikovana i postavljena bez ikakvih izbočina ili uzoraka, stvarajući ravnu površinu koja pleni svojom čistotom i doslednošću. Ovaj podni stil je savršen izbor za one koji cene minimalizam i suptilnost.

Naša kolekcija nudi širok spektar boja i tonova, prilagođenih vašem ličnom stilu. Bez obzira da li preferirate tople nijanse drveta ili elegantnu neutralnu paletu, imamo raznovrsne opcije koje će se uklopiti u vaše prostorne potrebe. Naši parketi donose prirodnu lepotu i toplinu prirodnog drva u vaš dom.

Kvalitet je od suštinske važnosti za nas, stoga koristimo samo najfinije materijale i najnaprednije tehnike izrade. Naši parketi su izuzetno izdržljivi i otporni na habanje, pružajući dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu. Možete biti sigurni da će vaš pod ostati besprekoran i atraktivan godinama.

Osim svoje estetike i izdržljivosti, parket u ravnom slogu je i ekološki prihvatljiv izbor. Koristimo samo drvo iz održivih izvora, čime podržavamo očuvanje naše okoline i šumskih resursa. Kada se odlučite za naše parkete, možete biti ponosni na svoj doprinos zaštiti prirode.

Parkete iz ove kolekcije preporučujemo za ugradnju u prostorije sa velikom kvadraturom, kao i one koje trpe veće korišćenje.

Ravan slog parket reference
Parket sa ravnim slogom
ravan slog parket reference
Karakteristike
podno grejanje
otporan na udarce
eko prihvatljivo
lako održavanje
Dostupne veličine
S
M
L
XL
XXL
dascica parketa

Dostupno u XXL veličini - Širina: 240, 260, 280 i 300 mm; Dužina: random 1000 do 2400 mm.

Dimenzije daski

Dostupno u XL veličini - Širina: 180, 200, i 220 mm; Dužina: random 1000 do 2400 mm.

Dimenzije daski

Dostupno u L veličini - Širina: 120, 140 i 160 mm; Dužina: random 1000 do 2400 mm.

Dimenzije daski

Dostupno u M veličini - Širina: 120 i 140 mm; Dužina: random 500 do 1000 mm.

Dimenzije daski

Dostupno u S veličini - Širina: 70 mm sa dužinom od 300 do 400 mm i širina 90 mm sa duživom od 400 do 900 mm.

Proizvodi

parket od akacije

Akacija multistrip

© Copyright 2024 Woodstock d.o.o, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll