Pretraga
Upišite reč za pretragu
Proizvodanja i prodaja parketa - Woodstock

Specijalni

Veliko iskustvo u izradi parketa od svih vrsta drveta i neprekidan razvoj inovativnih tehnologija doveli su do stvaranja kolekcije specijalnih parketa. Nekoliko podvrsta se izdvajaju u ovoj kolekciji.

Precizna geometrija i suptilna igra spojeva čine Chantilly parket idealnim za scenski dizajn koji može da transformiše i najmanju prostoriju. Kao i ostatak Design kolekcije, ovaj parket će dodati karakter i ličnost vašem prostoru.

Versajski parket se može pronaći u kraljevskim dvorovima, zamkovima i buržoaskim kućama. Ovaj francuski stil parketa se sastoji od punih hrastovih dasaka koje se postavljaju bez lepka u tradicionalnim dimenzijama od 102x102cm ili manjim dimenzijama od 70×70 cm. Ovakav raspored dasaka obrazuje karakterističan uzorak i doprinosi luksuznom i raskošnom izgledu prostorije.

Basket weave je složen uzorak koji opravdava svoje rečito ime- plezenje korpe, a boja zrna i drveta igraju vitalnu ulogu. Postoji nekoliko različitih verzija ovog uzorka, ali ideja iza svake je da se stvori efekat da su vaše podne daske isprepletene, tako da drvene ploče izgledaju kao da su pletene jedna ispod i preko druge. Ovaj uzorak se često može videti u tradicionalnim seoskim kućama, ali i u modernim domovima koji žele da postignu rustični ili prirodni izgled podova.
Arenberg parket nosi ime čuvenog belgijskog zamka. Karakteriše ga prisustvo različitih geometrijskih figura. Potrebni su dugi prepiremni radovi i posebno izabrano drvo kako bi se došlo do željenih boja.
mozaik parket primer
specijalni parketi mozaik
Karakteristike
otporan na udarce
eko prihvatljivo
otporno na vlagu
Dostupne veličine

Proizvodi

Arenberg parket

Arenberg parket

Basket Weave parket

Basket Weave hrast-orah

Parket Chantilly

Parket Chantilly

Versailles parket

Versailles parket

© Copyright 2024 Woodstock d.o.o, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll