Pretraga
Upišite reč za pretragu
Proizvodanja i prodaja parketa - Woodstock

Potrebno vam je manje od 50 m² parketa?

Woodstock ima sjajnu ponudu za vas! Iskoristite ovu izuzetnu ponudu parketa.

Čak do 50% niže cene od redovnih.

Požurite. Radi se o zalihama ispod 50 m².

Hrastov parket na akciji

Hrastov parket je bez sumnje najinteresantniji za većinu kupaca. Proverena opcija za svaku priliku. Ovog puta smo spremili jedan od naših najprodavanijih modela Parket hrast Roteiche Vital 038 po ceni od 2390,00 dinara po kvadratnom metru.

Hrastov parket akcija

Akacija parket na akciji

Parket od akacije ne spada u red najprodavanijih, ali ako želite originalnost i prefinjenost, idealan je izbor. Želeli smo da jedan baš takav model imamo u akcijskoj ponudi. Pogledajte parket akacija 142. Do kraja novembra ga možete nabaviti za samo 2250, dinara po kvadratnom metru.

Akacija parket akcija

Javorov parket na akciji

Parket od evropskog javora je specifičan po svojoj svetloj nijansi i zbog toga je namenjen samo za posebne prostore. Ako se ovaj svetli parket sa sitnim čvorovima uklapa u vaš enterijer, ne tražite dalje. Cena do kraja novembra je neverovatnih 2090, dinara po metru kvadratnom, a u ponudi je model Parket evropski javor Rustikal 229.

Javorov parket akcija

Bukov parket na akciji

Bukov parket je tradicionalno najsigurniji izbor. Nećete omanuti izborom ovog parketa. Specijalno za ovu priliku smo spremili ponudu za koju ćete se pitati da li je stvarna. Naime, parket bukva Rustikal 288 možete kupiti za 1750,00 dinara po kvadratu. Jedino što vam preostaje da požurite dok je još uvek na zalihama.

Bukov parket akcija

Za sve dodatne informacije pozovite našu službu prodaje na 063 621-777.

© Copyright 2024 Woodstock d.o.o, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll